Nejprve se přihlaste na domovské stránce kliknutím na Přihlásit se. Poté, v sekci "Vaše objednávky", můžete přistupovat k historii vašich objednávek.
Následně vám nabízíme možnost zrušit vaši objednávku kliknutím na "Žádost o zrušení objednávky", poté "Potvrzuji zrušení".
Pokud se tlačítko pro zrušení vaší objednávky nezobrazuje, bohužel již není možné ji zrušit.
V takovém případě bude nutné provést bezplatný návrat objednávky po jejím přijetí.