Najprv sa prihláste na domovskej stránke kliknutím na Prihláste sa. Potom, v sekcii "Vaše objednávky", môžete pristupovať k histórii vašich objednávok.
Následne vám ponúkame zrušiť vašu objednávku kliknutím na "Žiadosť o zrušenie objednávky", potom "Potvrdzujem zrušenie".
Ak sa tlačidlo na zrušenie vašej objednávky nezobrazuje, bohužiaľ už nie je možné ju zrušiť.
V takom prípade bude potrebné vykonať bezplatný návrat objednávky po jej prijatí.